I morse åkte jag på gam-otta…

Gam-otta i Nicaragua

Gam-otta i Nicaragua

Det finns få fördelar med tidsskillnader och jet-lag. Idag upptäckte jag fördelen med att vakna klockan fyra på morgonen och ha en fyra-fem timmar egentid innan vi drar igång dagens workshop om kommunikation och påverkansarbete.

Jag lånade en liten kinesisk no-name 200 kubiks motorcykel och gav mig ut i nattmörkret för att se soluppgången någonstans på den Nicaraguanska landsbyggden. Genom böljande landskap puttrade jag i väg när solen gick upp.
Över mig kretsade en flock gamar, den självklara frågan dök upp, väntade de på mig eller väntade de på någon annan?

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I morse åkte jag på gam-otta…

  1. Marina skriver:

    Tja, gam-otta eller gök-otta, det spelar kanske inte så stor roll…fast gök-otta låter ju lite mindre dramatiskt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s