Vegetariska skinnställ kan det vara något?

Arbetsresan gick till Nicaragua och flyget skulle mellanlanda i Miami, jag kunde inte motstå frestelsen att göra ett kort avbrott på vägen hem. Ta en ledig lördag… Hyra den största motorcykel jag kunde komma över och åka ner till Keywest. 48 timmars sommar mitt i Februari drömde jag om, men inte hade jag några kläder för mc-körning i tropiska klimat. Tipset var att pröva ”vegetariska skinnställ” dvs. Hi-art jeans stövlar och en välventilerad jacka med urtagbart foder från Lindstrands.

Tidsskillnader och jetlag kan vara urbota tråkigt. Första morgonen i Nicaragua vaknar jag självklart klockan fyra och ligger sedan och lyssnar på en kakafoni av tuppar och grisar, det är exotiskt i två minuter sedan har man bara långtråkigt fram till åtta. När man äntligen får köra igång workshopen med dessa härliga och begåvade människor.

Men med väskan full av MC-kläder och vänner med små kinesiska 200cc off road cyklar ber jag snällt att att få låna en hoj, det går bra och morgon nöjet innan arbetet börjar blir därefter att puttra omkring på den Nicaraguanska landsbyggden och fotografera i det vackra morgonljuset. Det börjar svalt men när solen kommer upp så blir det bortåt trettio grader varmt. Kläderna sitter bra och ventilerar som vanliga jeans, det funkar. Att hi-arten ska vara lika slitstarkt som skinn vid en vurpa tänker jag ta tillverkarens ord på, jag vill inte testa…

Florida delen blev …hm..intressant fortsättning följer…

20130310-132837.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vegetariska skinnställ kan det vara något?

  1. Martin Benno skriver:

    Great picture Lars, you’re the best!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s