De flesta som kommer ihåg min Pappa…

Kalle Klingsbo

Kalle Klingsbo

…minns honom nog som en del av sin egen barndom. Han var en sann människovän som såg dem som ingen annan såg. Han såg barn och jag tror att han tyckte att de var intressantare än de vuxna. Han var en glad och älskvärd filur och han skulle ha fyllt åttio år idag och jag saknar honom.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till De flesta som kommer ihåg min Pappa…

 1. Bijan Z skriver:

  Hej Lars!
  Jag förstår hur du känner. Om 3 dagar är det ett år sedan jag förlorade min pappa. Han också 80 år gammal. Att förlora en nära och kär anhörig är alltid svårt. Jag ber för Din far och önskar honom evig frid.
  Bijan Z

 2. Vilken härlig bild av din pappa – och en glad kvinna som kanske är din mamma, kanske hans fru, kanske … Mannen min är 80 i vår, och jag vill ha honom kvar länge än! Glad att du tänker på din pappa!

 3. Johan skriver:

  Jajjamän, jag kommer ihåg Kalle som en del av min barndom.
  Som när vi låg under bordet som var täckt med en filt och han berättade sagor om isbjörnar och Kafftén (Kapten, men det lät roligare så) – fantastiskt. Jag var trollbunden. Kram på dig Sral Obsgnilk! /Nahoj Mörtsgoks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s