Jag lever utanför lagen – avfölj mig!

20130507-142216.jpg

Glöm bilden av den där snälla menlösa helylle killen för det är inte jag. Äntligen har jag fått bekräftelse på att jag är bikern som lever långt utanför lagen. För när jag drog på mig motorcykelkläderna och klev ut genom dörren imorse möttes jag av en gul fladdrande remsa på styret. Första reaktionen var att någon hittat en gammal p-bot på marken och satt den på mc:n för att skoja med mig. Men när jag tittade närmre så såg jag att det var mitt registreringsnummer.

Nu stod MC:n exakt där jag parkerat den på sommarhalvåret de tre senaste åren. Inget nytt. Tanken på att ta reda på om det är olagligt eller inte att parkera utanför min egen dörr har aldrig någonsin dykt upp.

Men nu har jag det svart på gult, att jag är en man som levt länge utanför lagen och troligtvis kommer jag att göra så även framöver. För jag är en rebell, det är bara det att ni andra inte förstått det.

Avfölj mig gärna, på FB och twitter för det är osunt att umgås i kriminella kretsar och du vet bättre!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag lever utanför lagen – avfölj mig!

 1. Johannes skriver:

  Hehe, skulle slängt den på grillen, -om man nu ska va en rebell…

 2. Jan-Christer Strahlert skriver:

  Jag kommer nog att parkera bilen i köket från och med nu.
  Q-park var ett otyg när jag bodde i Kungsängen, de lappade bilar som kört in i bostadsområdet för urlastning vid flyttning. De må vara på ”hugget” men måtta måste finnas.
  Jan-Christer Strahlert

 3. Ulf Lind skriver:

  Ja, bra, om man har ideal. Som Janne Josefsson, nu i dagarna. Han är en av få journalister med integritet, som står rakryggad för sanningen, oavsett vad den innebär. En sann rebell, utan fega kompromisser.

  Lyssna på P1 nu om 20 minuter. Tisdagen den 14 maj 22:30 ca. Och se uppdrag granskning i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s