Min Mamma som jag minns henne…

20130716-141606.jpg

När jag ser min bror med sjalett så tänker jag omedelbart på min Mamma – lika som bär. Jag tänker på och hur hon satt där om somrarna bland vinbärsbuskarna i solskenet och syltade och saftade medan pappa hängde upp näten på tork mellan björkarna. Det är gamla sommar minnen nu skapar vi nya.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s