Jag vill lägga mig på golvet och skrika som en bålgeting när jag ser den här…

20130805-140418.jpg

Flera kvällar i rad har kanal10 visat F1 dokumentärer från sjuttiotalet och varje gång den svarta JPS bilen med Emerson Fitipaldi dyker upp får jag en ryggmärgsreflex. Jag vill kasta mig ner på golvet med ett föremål, vilket som helst i handen skrika som en bålgeting och köra Pojk-formel ett runt, runt, runt. Jag är åtta år och i förhållande till motorsport vill jag aldrig bli äldre än så!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s