Så tänker jag…

20140329-081532.jpg

Om man på sikt verkligen vill få stopp på den kvinnliga könsstympningen. Så krävs det en enorm arbetsinsats och resurser. Jag är engagerad i frågan genom mitt arbete på PMU men även privat genom min församling som stöder en lokal organisation (ENAI/FPFK) i Kenya som arbetar intensivt med frågan.

Den här MC-resan för att skapa engagemang mot FGM i Södra Kenya var ett privat initiativ även om det överlappar ganska mycket med min yrkesroll att stötta lokala organisationer i sitt påverkansarbete.

Min strategi är enkel, jag vill ta med mig handlingskraftiga människor ut i verkligheten och exponera dem för en problematik. Sedan hoppas jag att ett engagemang föds som gör att vi med allt större kraft kan hjälpas åt att utplåna beteenden som könsstympning .

Jag tänker göra en resa till i slutet av sommaren är du intresserad att följa med skicka intresseanmälan till lars.klingsbo@gmail.com

Så tänker jag.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s