Det står en naken ökenräv i min trädgård…

20140418-171635.jpg

Jag har två walk-in garderober men inget garage! Hur detta har gått till förstår jag inte och jag är osäker på om det verkligen har med feministisk arkitektur att göra. Följden av detta är att mitt lilla projekt att bygga om en Kawasaki 650 till en ökenräv får sprida ut sig lite här och där över ägorna. På påskdagen hoppas jag att hon ska återuppstå i ny skepnad och vara beredd på att ta mig ut på nya äventyr. För världen väntar lägg ett mail till lars.klingsbo@gmail.com om du vill följa med någonstans.
För det finns drömmar, möjligheter och planer…

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s